Cupping massage voor het gezicht 

(facial cupping)

Facial cupping is een vorm van de traditionele bindweefselmassage. Speciale siliconen cups worden vacuüm op de huid van het gezicht geplaatst en langzaam in een zij- en opwaartse richting geschoven. Vaak is het bindweefsel (ook in het gezicht) verkleeft aan de huid en wordt d.m.v. de zuigende werking losgetrokken, wat resulteert in een onderhuids microtrauma. Het gecupte gebied wordt door de genezende werking van het lichaam met witte bloedcellen, bloedplaatjes en andere genezende hulpmiddelen gevoed. Wat weer een zeer positief effect heeft op de huid.

Gezicht cupping heeft de volgende voordelen:
-verhoging van de zuurstofrijke bloedcirculatie
-versterking huid en bindweefsel
-stimulering cellen die verantwoordelijk zijn voor de productie van collageen en elastine
-ontspannen spierspanning
-verbetering van de afgifte van voedingsstoffen en productopname

Wat resulteert in:
-een stralende en frisse huid
-verkleint poriën
-vermindert littekens, fijne lijntjes en rimpels
-toont kin, kaaklijn, hals en decolleté
-vermindert wallen

Contra-indicaties:
-Hoge bloeddruk
-Beschadigde open huid
-Ernstige couperose
-Ernstige rosacea
-Permanente fillers
-Bij botox pas 2 weken na de behandeling

De behandeling duurt 15 minuten en kost €22,50 (incl. een cuppingsetje voor thuis) daarbij inbegrepen zit een korte reiniging van de huid, een cupping sessie van het gezicht en decolleté en een korte gezichtsmassage. 
Deze behandeling kan gevoelig zijn (vooral de eerste keer), maar is niet pijnlijk. Naarmate je behandelingen voortzet, wordt het steeds minder gevoelig.

Los cuppingsetje €7,50 

“Uit nieuwsgierigheid ben ik er tijdens de tweede lockdown thuis mee begonnen en ben verbaasd over het resultaat. Ik ervaar een strakkere huid, een gezonde gloed, een minder gezwollen gezicht na een avondje wijnen en ja echt…..al na 3 weken verminderen mijn rimpels en lijntjes iets. Ik hou vol!”