Sportmassage Alkmaar sportmasseur

Sportmassage Alkmaar

Over mij:

Mijn naam is Miranda Stelwagen en ik woon in Alkmaar.  Na 30 jaar in het bedrijfsleven werkzaam te zijn geweest, voornamelijk als manager, heb ik 5 jaar geleden besloten om alleen nog maar werkzaamheden uit te voeren die ik ècht leuk vind.

Jaren geleden heb ik mijn diploma als voetreflexmassage therapeut behaald, maar heb dit alleen binnen de familie- en vriendenkring uitgeoefend. Het massage vak bleef trekken en had nu eindelijk de tijd om een goede opleiding te volgen als sportmasseur.
Met vol enthousiasme heb ik de officiële opleiding sportmassage gevolgd. Inmiddels heb ik mijn landelijke theorie-examens en praktijkexamen met uitstekende cijfers behaald bij de NGS. Binnen de sportmassage ben ik vakkundig  op de onderdelen: sportmassage, anatomie, fysiologie, EHBO, EHBSO, sportpreventie tapen en bandageren.

Daarnaast geef ik inmiddels bijna 12 jaar deeltijd-les als kickbokstrainer bij Loeks Gym in Alkmaar. Zelf beoefening ik de sporten  kickboksen en Muay Thai nu ruim 18 jaar.

Om niet alleen lichamelijk te kunnen helpen, maar ook geestelijk. Heb ik dit jaar (2024) mijn studie hypnotherapie afgerond en ben ik gediplomeerd basis hypnotherapeut. Deze behandelingen geef ik als reguliere sessies, maar ook in de vorm van hypno-massage. Een unieke combinatie van hypnose en massage.

Buiten mijn sportmassage diploma, heb ik ook de volgende diploma's behaald:
-Triggerpoint therapeut
-Fascia therapeut
-Bindweefsel massage
-Guasha hoofdmassage
-Thaise voetmassage
-Chinese voetreflex therapie
-Thaise tafelmassage
-Thaise Sabaidi massage
-Hypnotherapie

Om massage voor iedereen toegankelijk te maken, masseer ik tegen een zeer gunstig uurtarief van €30,00 voor 30 min. €45,00 voor 45 min. en €60,00 voor 60 min. (afwijkend tarief bij bindweefselmassage, hypno-massage, hypnotherapie en Sabaidi massage) Een combinatie van verschillende vormen van massage is mogelijk. Bijv. de rug in combinatie met een zeer fijne voetmassage of de armen, handen en benen. Ik vul het in naar uw wensen.

Ik werk op afspraak en het makkelijkste is om een WhatsApp of SMS bericht te sturen. Als ik de telefoon niet opneem of wat later reageer op uw bericht, ben ik waarschijnlijk aan het masseren. Ik neem altijd zo snel mogelijk contact met u op en ben te bereiken op 0646373112 Een mail sturen via het contactformulier kan natuurlijk ook.

Review van een klant:
"Ben linkszijdig gehandicapt, loop erg moeilijk, daardoor zware belasting rechterbeen. Bovenbeen en heup begonnen erg pijnlijk te worden. Fysio had geen effect, daarentegen heeft Miranda, been vrijwel geheel pijnvrij gekregen in gering aantal behandelingen. Franklin"