Hypno-massage

Hypnose massage, uniek in Alkmaar!

Een combinatie van hypnose en massage! 

Ik ben niet alleen masseur, maar ook gediplomeerd hypnotherapeut. Hypno-massage is een unieke combinatie van ontspanningsmassage en hypnotherapie. Terwijl je heerlijk ontspannen geniet van de massage ervaar je ook een hypnose met een onderwerp naar keuze. Tijdens de behandeling praat je zelf niet, echter gaat er wel een korte intake en uitleg aan vooraf. De massage bestaat uit een rug- en armmassage. Bij het onder hypnose brengen, maak ik gebruik van strijkingen over de voeten en benen, bedekt met een handdoek. 

Tarief: €75,00 (ca.50 min incl. intake) 

Door de intens diepe ontspanning kom je in trance (hypnose). Deze staat van bewustzijn is ideaal voor “veranderwerk”. D.m.v. directe suggesties die ik geef aan het onderbewustzijn. Door de diepte van de trance verdwijnt je “firewall” die in het dagelijks leven tussen je onderbewuste en bewustzijn zit. Tijdens de sessie ben je diep ontspannen, maar hebt volledige controle en blijf je bewust van alle fysieke sensaties. Bij deze behandeling leer je omgaan met de symptomen en wordt er gewerkt aan het herstel van je "harde schijf"

Deze hypno-massage wordt als zeer prettig ervaren. Geniet van de ontsnapping van de massage en tegelijk werk je aan jezelf. 

Hypnose massage is geschikt voor de volgende onderwerpen: 

-Doorzetten en afmaken (wordt beter in het plannen van je taken en dagelijkse bezigheden) 

-Meer van jezelf houden (vergroot je eigenliefde en vergroot je zelfvertrouwen) 

-Verminder stress in je dagelijkse leven (krijg meer controle over je gevoel) 

-Zelfhealing (verbeter je gezondheid, je onderbewuste heeft daar een grote invloed op) 

-Zelfvertrouwen (vergroot je zelfvertrouwen en krijg grip op jezelf en omgeving) 


Al deze onderwerpen zijn ook als gewone hypnosebehandeling te boeken. Tarief €85,00 | 60 min.

De volgende onderwerpen zijn alleen geschikt voor een gewone hypnose behandeling: 

-Stoppen met roken (hulp bij het stoppen met roken / wel vaak meerdere sessies nodig / pakketprijs is mogelijk) 

-Fobieën (zoals een fobie voor dieren, hoogtevrees, claustrofobie, angst voor de tandarts etc. )   
-Het omgaan en loslaten van negatieve emoties 
- Het omgaan en loslaten van angst en paniek 

 
Tarief €100,00 tot €125,00 per behandeling / ca. 70-90 min. 

 

Wat maakt hypnotherapie effectief 

Trance is een staat van een verhoogd bewustzijn, verhoogde concentratie en openheid voor suggesties. Als hypnotherapeut communiceer je rechtstreeks met het onderbewustzijn (je harde schijf). Er wordt een brug gecreëerd tussen het onderbewustzijn en het bewustzijn. Zo wordt het kritisch bewustzijn, het logische denksysteem, gepasseerd. Je blijft zelf altijd in controle en je kunt niet gedwongen worden om iets te zeggen of te doen wat je niet wilt. Direct uit de hypnose komen is dan ook altijd mogelijk. Hypnose is volledig veilig. 

Voor het ondergaan van een hypnose sessie zijn 2 zaken belangrijk: de sterke wens om iets te willen veranderen in je leven met behulp van hypnose. En vertrouwen in degene die je daarbij gaat helpen, de hypnotherapeut.
Veel mensen denken in eerste instantie dat hypnose eng is en zijn bang om controle te verliezen. Dit is absoluut niet zo. Ik kan je niets opleggen wat je niet zou willen en je kunt tijdens de sessie gewoon praten en evt. de sessie stoppen. Hypnose is niets meer dan een diepe ontspanning en wordt achteraf als zeer relaxed ervaren. 
Bij onderstaande onderwerpen gaan we ook niet terug in de tijd. Ik vertel op rustige wijze een verhaallijn met suggesties welke positief worden opgenomen in het onderbewustzijn en na de behandeling onbewust doorwerken. 

 
Contra-indicaties: 

Hypnose is niet geschikt voor je als je lijdt aan schizofrenie, alzheimer, persoonlijkheidsstoornis, psychosen en epilepsie. Heb je een andere vorm van een psychische aandoening, overleg dan eerst met je behandelend arts of hypnose geschikt is.

*Ik behandel geen mensen met trauma's die vallen onder seksueel misbruik, zware mishandeling, oorlogstrauma's, zeer hevige en/of manische depressie. Ook voor alcohol- en drugverslaving verwijs ik u door naar een meer gespecialiseerde hulpverlening.